Szolnoki Főiskola aktuális hírei

Nyitottak vagyunk 2015-ben is!

Kedves leendő Szofi-sok! A 2015. évi felvételihez kapcsolódó nyílt napok időpontjai a Szolnoki Főiskolán : 2015. január 07.2015. január 21.2015. feb...

Nyitottak vagyunk 2015-ben is!

Tájékoztató rektori magánösztöndíjról

Tisztelt Hallgatók!Tájékoztatom Önöket, hogy a korábbi évekhez hasonlóan ebben az évben is meghirdetem magánösztöndíjamat az alábbi feltételekkel:Az ö...

Tájékoztató rektori magánösztöndíjról

A JÖVŐ AZ IDEGEN NYELVŰ KÉPZÉSEKÉ

Legalábbis ezt vallják a Szolnoki Főiskolán az „Idegen nyelvű képzések határtalan lehetőségei” című konferencia szervezői és előadói. A rendezvény az ...

A JÖVŐ AZ IDEGEN NYELVŰ KÉPZÉSEKÉ

Kancellári köszöntő

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntöm a honlapon! Kancellári megbízatásomat 2014. november 15 –től töltöm be a Szolnoki Főiskolán. Fő célkitűzésem...

Kancellári köszöntő

Trendence kérdőív a karrierről és az oktatásról 2014.

Kedves Hallgatónk! Szeretnél közel 500€-t nyerni? Ha igen, akkor üdvözlünk a Trendence Graduate Baromter 2015-ös Európai felmérésben. A kérdőív kitö...

Trendence kérdőív a karrierről és az oktatásról 2014.
2014. 12. 03. - LIDL Karrier program a Szolnoki Főiskolán!
Módosítva: 2014.11.26 22:49

LIDL karrier programAlkalmasnak tartod magad 3-4 üzlet vezetésére?

Kedves Hallgató!

Érdekel a kereskedelem sohasem unalmas, nyüzsgő világa?

Kíváncsi vagy, hogyan történik egy akcióváltás vagy egy tematikus hét előkészítése?

Szívesen betekintenél az élelmiszer-kereskedelem kulisszái mögé?

Nem szeretsz egy helyben ülni, sőt inkább folyton úton lennél?

IGEN?

Akkor ott a helyed a LIDL következő rendezvényén, melyen a jövő területi értékesítési vezetőit keresik!

Helyszín: Szolnoki Főiskola, fsz. 26. terem (Szolnok, Tiszaligeti sétány, 5000)

Időpont: 2014. december 3. 10:00

Tovább olvasom
Nyitottak vagyunk 2015-ben is!
Módosítva: 2014.11.25 22:03

Nyílt Napok 2015.Kedves leendő Szofi-sok!

A 2015. évi felvételihez kapcsolódó nyílt napok időpontjai a Szolnoki Főiskolán :

2015. január 07.
2015. január 21.
2015. február 04.

Pontos időpont és helyszín megtekintéséért látogassa honlapunkat! (www.szolf.hu, és felveteli.szolfportal.hu)

Tovább olvasom
Tájékoztató rektori magánösztöndíjról
Módosítva: 2014.11.21 10:36

Rektoi Ösztöndíj 2014.Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatom Önöket, hogy a korábbi évekhez hasonlóan ebben az évben is meghirdetem magánösztöndíjamat az alábbi feltételekkel:

Az ösztöndíj összege 10.000 Ft/ hó, az első szemeszterre 40.000 Ft, a második szemeszterre 60.000 Ft. Az összeg kifizetése az első félévre vonatkozóan december 20-ig történik, a második félévre eső összeg március 30-ig esedékes. A kifizetés egy összegben történik mindkét alkalommal. A második félévi támogatás kifizetésének feltétele az első félév sikeres zárása és aktív hallgatói jogviszony létesítése a második szemeszterre az intézményben.
Azon hallgatók pályázatát várjuk, akik az intézmény nappali tagozatán tanulnak, és szociális körülményeik indokolják a támogatást. Bárki pályázhat, de néhány tipikus élethelyzetet felsorolok: valamelyik szülő a gyermekét egyedül neveli, munkanélküli szülők, több tanuló testvér, megváltozott munkaképességű szülők, a hallgató szenved valamilyen betegségben stb.

Tovább olvasom
A JÖVŐ AZ IDEGEN NYELVŰ KÉPZÉSEKÉ
Módosítva: 2014.11.15 20:25

Idegen nyelvű oktatásLegalábbis ezt vallják a Szolnoki Főiskolán az „Idegen nyelvű képzések határtalan lehetőségei” című konferencia szervezői és előadói. A rendezvény az „Oktatási együttműködés a régióban, közösségi típusú felsőoktatás kezdeteinek megteremtése”, vagyis a Képzésfejlesztés alprojekt keretében kerül megrendezésre, szorosan kapcsolódva a Szolnoki Főiskola által a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából megrendezésre kerülő eseményhez – nyilatkozta lapunknak Dr. Kóródi Márta oktatási és tudományos rektorhelyettes, az alprojekt vezetője.

Az intézmény nemzetköziesítése nem új ötlet, jóval meghaladja ma már a százötvenet a főiskolán eddig tanult külföldi hallgatók száma, ezért érdemes tovább bővíteni a nemzetközi képzések, az idegen nyelven tanulható tantárgyak körét. A projektben képzési programokat, tananyagokat dolgoztak ki, képzők képzése tréningeket szerveztek, hogy valóban megújult tartalmat és tanulástámogatást nyújthassanak az angol képzési nyelvű szakra járó hazai és külföldi hallgatóknak.

Tovább olvasom
Kancellári köszöntő
Módosítva: 2014.11.15 00:21

Kancellári köszöntőKedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm a honlapon!

Kancellári megbízatásomat 2014. november 15 –től töltöm be a Szolnoki Főiskolán.

Fő célkitűzésem és feladatom, hogy szoros együttműködésben a vezetéssel, a Főiskola alapfeladatainak ellátását, küldetésének beteljesülését és céljainak elérését, az intézmény felelős működtetésével és a gazdasági vezetői feladatok ellátásával támogassam.

A jövőben a hatékony működtetés érdekében vezető beosztású munkatársaimmal együtt irányítom és hangolom össze a gazdasági, pénzügyi, kontrolling, számviteli, munkaügyi, jogi, igazgatási és informatikai területeket. A vagyongazdálkodáson belül irányítom a műszaki, létesítményhasznosítási, üzemeltetési, logisztikai, szolgáltatási, beszerzési és közbeszerzési területeken a működést. Az intézmény részvételével működő gazdasági társaságokban gyakorlom  a tulajdonosi jogokat és felügyelem, segítem a Tangazdaság tevékenységét.

Valamennyi munkatársammal azért dolgozom, hogy biztosítsuk a Főiskola polgárai számára az esélyt a tudásra, a fejlődésre, és a sikerre!

Varga Csaba
kancellár

Tovább olvasom
Trendence kérdőív a karrierről és az oktatásról 2014.
Módosítva: 2014.11.04 15:03

TRENDENCE 2014.Kedves Hallgatónk!

Szeretnél közel 500€-t nyerni? Ha igen, akkor üdvözlünk a Trendence Graduate Baromter 2015-ös Európai felmérésben.

A kérdőív kitöltése online történik, a válaszadás gyors és egyszerű. A kérdőív kitöltéséhez klikk ide: www.trendence-gradbarometer.eu

 A kitöltési határidő: 2015. február 28.

Tovább olvasom
ALAPÍTVÁNYI FELHÍVÁS! - FORRÁSTEREMTÉSI A TÁMOGATÁSOKRA
Módosítva: 2014.10.02 11:37

Alapítványi FelhívásKözeledik  az év vége, a vállalkozások lezárják az évet, elkészítik a beszámolójukat. Kérjük a vállalkozások vezetőit, az egyéni vállalkozókat, hogy támogassák az alapítványunkat, amely közhasznú minősítéssel rendelkezik, így igénybe vehetik az adományok után járó 20%-os adókedvezményt.

Az alapítvány adószáma: 19216502-1-16.

 Az SZJA-val adózóktól is azt kérjük, hogy adójuk 1%-áról az alapítványunk javára rendelkezzenek.  Az így befolyt összegeket teljes egészében a hallgatói ösztöndíjakra fordítjuk, így a hallgatóinknak sem mindegy mennyi bevétele származik ebből az alapítványnak. Számítunk a hallgatóink marketing munkájára! Ismerőseik, rokonaik, barátaik körében népszerűsítsék az alapítványt, kérjék tőlük, hogy támogassák az alapítványt és adójuk 1%-át ajánlják fel a főiskolai alapítványnak.

Tovább olvasom
Még nem késő az SZJA 1%-ról rendelkezni az alapítvány javára
Módosítva: 2013.04.09 21:07

Kedves Hallgatóink, Munkatársaink!

Alapítványunk az elmúlt évben 3 millió Ft-nál is több támogatást nyújtott a főiskola hallgatóinak, oktatóinak, támogatta a TDK munkát és az Inyenc klubot. Ebben az évben a március 12-ei kuratóriumi ülésen 1 millió Ft támogatásról döntött. Az SZJA 1%-ából befolyt összeget minden esetben a jó tanulmányi eredményt elérő, szociálisan hátrányos helyzetű hallgatók ösztöndíjára fordítjuk. Nagyon fontos tehát, hogy minél többen ajánlják fel az 1%-ot az alapítványunk javára, hogy a rendelkezésre álló forrás növekedjen. Ezért kérünk mindenkit, hogy családtagjaiknak, ismerőseiknek hívják fel a figyelmét erre a lehetőségre.

Adószámunk: 19216502-1-16

Köszönettel: a kuratórium nevében Bagi Károlyné dr. ügyvezető

Tovább olvasom

Gyorslinkek

Fejlesztések, projektek

Fejlesztések, projektek

Nyelvvizsgahelyeink

BGF Nyelvvizsga és Továbbképző KözpontLCCIEB Oktatási és Vizsga KözpontZöld Út szaknyelvi vizsgarendszer

A tehetség sokszínű

A tehetség sokszínű

Eseménynaptár

Következő események

LIDL Karrier program a Szolnoki Főiskolán 2014. december 3. 10:00 - 13:00

Esélyegyenlőség Főiskolánkon

Esélyegyenlőség a a fogyatékossággal élő hallgatóknak

Segítségkérés:
Kádár-Csomor Judit esélyegyenlőségi koordinátor, titkár

Tiszaliget Kft.

Tiszaliget Kft. - Liget Hotel és Campus Étterem

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!