Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Kar (Szolnok) aktuális hírei

A hagyományos szakok továbbra is a legnépszerűbbek

Az idei felvételik során az általános eljárásban összesen 252-en kerültek be a Pallasz Athéné Egyetem szolnoki Gazdálkodási Karára. Nappali tagozaton...

A hagyományos szakok továbbra is a legnépszerűbbek

Jelentkezz 2016. októberben induló szakirányú továbbképzéseinkre!

Az egész életen át tartó tanulás filozófiájának megfelelően a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Kar is rendelkezik olyan képzésekkel, melyek kifejez...

Jelentkezz 2016. októberben induló szakirányú továbbképzéseinkre!

Zavartalanul indult el a munka

Az új szolnoki egyetemi kar vezetői számítanak kollégáik és partnereik véleményére is Pallasz Athéné Egyetem néven július 1-jén megkezdte közös tevék...

Zavartalanul indult el a munka

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉSEK KECSKEMÉTEN ÉS SZOLNOKON

A Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola 2016. júliustól integrálódik és alkalmazott tudományok egyetemeként folytatja az oktató- és kutatómunkát....

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉSEK KECSKEMÉTEN ÉS SZOLNOKON
A hagyományos szakok továbbra is a legnépszerűbbek
Módosítva: 2016.08.24 11:44

A hagyományos szakok továbbra is a legnépszerűbbekAz idei felvételik során az általános eljárásban összesen 252-en kerültek be a Pallasz Athéné Egyetem szolnoki Gazdálkodási Karára.

Nappali tagozaton 125-en, míg levelezőn 127-en kezdhetik meg tanulmányaikat szeptembertől az intézményben. Az alapszakok közül a gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki szakra 34 jelentkező került be, míg a magyar nyelvű kereskedelem és marketing szakra 21. A pénzügy és számvitel szakon jövő hónaptól 26-an kezdhetik meg a tanulmányaikat, a turizmus-vendéglátás szak tananyagának elsajátításának pedig 12-en foghatnak neki, derül ki a felsőoktatási intézmény tájékoztatásából.

Tovább olvasom
Vásárhelyi Forgatag és a Pallasz Athéné Egyetem
Módosítva: 2016.08.18 19:03

Vásárhelyi Forgatag 2016A minden évben megrendezésre kerülő Vásárhelyi Forgatag idei díszvendége Marosvásárhely testvérvárosa, Kecskemét.

Az eseményen bemutatkozik intézményünk, a Pallasz Athéné Egyetem, valamint látható lesz a hallgatóink által fejlesztett 3082km/liter fogyasztású energiatakarékos jármű, a Megaméter is!

2016. augusztus 26-27, Vásárhelyi Forgatag, Pallasz Athéné Egyetem!

Tovább olvasom
CNC GÉPKEZELŐ TANFOLYAM A GAMF KARON
Módosítva: 2016.08.18 10:42

CNC gépkezelőA Pallasz Athéné Egyetem  GAMF Karának Járműtechnológia Tanszéke „CNC gépkezelő” (OKJ száma: 35 521 01) OKJ tanfolyamot szervez

A tanfolyam 2016. szeptember 9-én 14 órakor kezdődik.
A tanfolyam befejezésének várható időpontja: 2017. május vége.

A képzés célja:

A végzett hallgatók képesek lesznek CNC vezérlésű forgácsológépek önálló kezelésére és programozására. Készség szinten sajátítják el a DIN 66 025 szabvány szerinti, valamint a FANUC és NCT201 kódrendszerrel működő vezérlések programozását. A tanfolyam befejezésével a résztvevőket OKJ-ban előírt írásbeli, gyakorlati, szóbeli, vizsgát tesznek. A bizonyítványba angol, vagy német nyelvű betétet is kiállítunk.

Tovább olvasom
Jelentkezz 2016. októberben induló szakirányú továbbképzéseinkre!
Módosítva: 2016.08.23 18:07

Jelentkezz 2016. októberben induló szakirányú továbbképzéseinkre!Az egész életen át tartó tanulás filozófiájának megfelelően a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Kar is rendelkezik olyan képzésekkel, melyek kifejezetten a diplomások szakmai tudásának mélyítését vagy újabb tudományterületre történő bevezetését jelentik. Szakirányú továbbképzéseinket azoknak ajánljuk, akik egy-egy jól meghatározott, szűkebb témakör naprakész ismereteit kívánják bővíteni. A szakközgazdász képzésekre közgazdász oklevéllel rendelkezők nyerhetnek felvételt, a szakreferens képzéseinkre minden más diplomával.

Jelentkezési határidő az októberben induló képzések esetében szeptember 15.

Tovább olvasom
Nyolcadik sebességre kapcsolhat az egyetem
Módosítva: 2016.07.29 20:09

Nyolcadik sebességre kapcsolhat az egyetemA Mercedes most bejelentett új beruházása egyben garancia arra, hogy a Pallas Athéné Egyetem hallgatói biztos karriert teremtsenek – hangzott el pénteken délután az új egyetemen rendezett sajtótájékoztatón.

Dr. Ailer Piroska kifejtette a sajtótájékoztatón, a legfőbb céljuk, hogy a klasszikus értelemben vett egyetemmé váljon az intézmény. Ennek érdekében elsősorban az oktatás fejlesztésében gondolkodnak. Bővíteni kívánják az alapszakok palettáját, a következő lépés pedig a mesterszakok elindítása, bővítése lesz. Ezután doktori iskolát szeretnének alapítani az oktatói utánpótlás nevelése illetve a tudományos munka fejlesztése érdekében. Mindezek mellett elsődleges céljuk az egyetem nemzetközi kapcsolatainak fejlesztése, minél több külföldi hallgató fogadása.

Tovább olvasom
Kollégiumi férőhelyigénylő kérvény és szociális ösztöndíj pályázat
Módosítva: 2016.07.29 17:38

Kedves Hallgató!

Tájékoztatlak, hogy az alaptámogatást, szociális ösztöndíj pályázat, és kollégiumi férőhelyigénylő kérvény július 29-től elérhető lesz a Neptunfelületen. A kérvény leadására augusztus 28. 23:59-ig van lehetőségetek.
A szükséges igazolások listája megtalálható az alábbi linken http://hallgato.szolfportal.hu/images/palyazatok/tjsz_2_sz_melleklet_pae_gk.pdf. Csak ezeket az igazolásokat áll módunkban elfogadni, ezért a saját érdekedben figyelmesen olvasd át.

További infó Neptunon!

Tovább olvasom
Pallasz Athéné Egyetem a felvételi tükrében
Módosítva: 2016.07.29 11:04

Pallasz Athéné Egyetem a felvételik tükrébenA Pallasz Athéné Egyetem felvételi eredményeiről adott hírt a Kecskeméti Tv Hírös Hírek című esti hírmagazinja.

Katt a lenti linkre és nézzétek meg, milyen számokkal büszkélkedhetünk a felvételi ponthirdetés után! :) - 2016. 07. 27. -  Hírös Hírek - (3.30-tól indul a rólunk szóló rész)

Tovább olvasom
MINTEGY 250 ÚJ EGYETEMI HALLGATÓ KEZDI A TANÉVET SZOLNOKON
Módosítva: 2016.08.03 09:35

PAE Gazdálkodási Kar - SzolnokA Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karán alapvetően sikeresnek ítélik meg az idei felvételit, hiszen az általános eljárásban mintegy 250 hallgató került a szolnoki intézménybe.

Lakatos Vilmos megbízott dékán az Amadeus Rádiónak azt mondta, hogy az alapszakokra való bekerüléshez legalább 400 pont volt szükséges.

Pótfelvételi információk: http://www.szolfportal.hu/potfelveteli-lehetoseg-a-pae-gazdalkodasi-karara

Tovább olvasom

Gyorslinkek

PEDAGÓGUS TOVÁBBKÉPZÉSEK KECSKEMÉTEN ÉS SZOLNOKON

További információk


A képzésekre a jelentkezési határidő: 
2016. július 31.
 

Bövebb információ itt

Nyelvvizsgahelyeink

BGF Nyelvvizsga és Továbbképző KözpontLCCIEB Oktatási és Vizsga KözpontZöld Út szaknyelvi vizsgarendszer

Fejlesztések, projektek

Fejlesztések, projektek

Eseménynaptár

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!