Szolnoki Főiskola aktuális hírei

2015. 03. 03. - INTERNATIONAL CLUB - OLASZ EST

Kedves Kollégák és Hallgatók! Szeretettel meghívjuk Önöket az International Club következő rendezvényére:OLASZ PIZZA-EST2015. március 3-án kedden, 18...

2015. 03. 03. - INTERNATIONAL CLUB - OLASZ EST

Együttműködési megállapodás a Szolnoki Nemzeti Regionális Kreatív Intézet létrehozásáról

Szolnoki Főiskola Szenátusának döntése, valamint a Carpathia Nemzeti Kreatív Gazdaságfejlesztő és Innovációs Kft-vel kötött együttműködési megállapodá...

Együttműködési megállapodás a Szolnoki Nemzeti Regionális Kreatív Intézet létrehozásáról

Innovációs menedzserképzés a Szolnoki Főiskolán!

Az elmúlt időszakban a hazai felsőoktatásban jelentős szemléletváltás zajlik, amely által az intézményeknek sokkal inkább kapcsolódniuk kell a közvetl...

Innovációs menedzserképzés a Szolnoki Főiskolán!

Duális képzés a Szolnoki Főiskolán 2015. szeptemberétől

Az idei felvételizők a számtalan, szakot, képzési helyet, finanszírozást érintő döntésük mellett egy újabb választás elé kerültek: hagyományos, vagy d...

Duális képzés a Szolnoki Főiskolán 2015. szeptemberétől

Az Ön adójának 1%-a nekünk sokat ér!

Kedves Oktatók, Hallgatók!Kedves Honlap Látogatók! A Korszerű Kereskedelemért Alapítvány 2014. évben közel 2 millió Ft támogatást és ösztöndíjat fize...

Az Ön adójának 1%-a nekünk sokat ér!
2015. 03. 03. - INTERNATIONAL CLUB - OLASZ EST
Módosítva: 2015.02.27 10:36

IC olasz estKedves Kollégák és Hallgatók!

Szeretettel meghívjuk Önöket az International Club következő rendezvényére:
OLASZ PIZZA-EST
2015. március 3-án kedden, 18:00 órakor
a Főiskola CAMPUS ÉTTERMÉBEN.

Elhozzuk Önöknek egy igazi olasz pizzeria hangulatát. Olasz vendég közreműködésével ismerkedhetnek az oly kedvelt étel történetével, hagyományával, és persze elkészítésének titkaival. A vállalkozó kedvű vendégek a pizza nyújtását és ízesítését is kipróbálhatják. Aki még nem kóstolt igazi olasz pizzát, az ezért; aki pedig már kóstolt, az az emlékek miatt jöjjön el feltétlenül kedden este a CAMPUS ÉTTEREMBE!

Az elkészült pizzákat természetesen a vendégek felelőssége elfogyasztani!

International Club
Idegen Nyelvi Tanszék

Tovább olvasom
Együttműködési megállapodás a Szolnoki Nemzeti Regionális Kreatív Intézet létrehozásáról
Módosítva: 2015.02.17 09:55

Együttműködési megállapodásSzolnoki Főiskola Szenátusának döntése, valamint a Carpathia Nemzeti Kreatív Gazdaságfejlesztő és Innovációs Kft-vel kötött együttműködési megállapodás alapján megkezdte működését a Nemzeti Kreatív Intézet helyi központja.

A Szolnoki Nemzeti Regionális Kreatív Intézet létrehozásáról szóló dokumentumot 2015. 02. 13-án írták alá a Szolnoki Főiskolán.

Tovább olvasom
MEGKEZDŐDÖTT A REGISZTRÁCIÓ A 2015. ÁPRILISI LCCI NYELVVIZSGÁKRA
Módosítva: 2015.02.16 14:05

2015. áprilisi nyelvvizsgaA következő LCCI nyelvvizsgákra március 18-ig lehet jelentkezni

  • személyesen a 042-es irodában kedden és szerdán 11.00-12.00
  • e-mailben: lccieb@szolf.hu (dokumentumok csatolva)
  • postára adva március 16-ig elsőbbségi ajánlott küldeményként.

Bővebb információ itt.

Szolnok, 2015. február 16.

Tovább olvasom
Innovációs menedzserképzés a Szolnoki Főiskolán!
Módosítva: 2015.02.12 14:25

Innovációs menedzserképzésAz elmúlt időszakban a hazai felsőoktatásban jelentős szemléletváltás zajlik, amely által az intézményeknek sokkal inkább kapcsolódniuk kell a közvetlen környezetükhöz. Hogy ez pontosan mit jelent, arra a Szolnoki Főiskola Jász-Nagykun-Szolnok megyei Prima Díj-jelölt rektora, Dr. Túróczi Imre ad választ.

– A felsőoktatási intézményeknek természetes feladata, hogy követnie kell a munkaerő-piaci igényeket. „Gyorsreagálásban” alkalmazkodni kell a gazdasági környezethez, továbbá a térségben működő cégek, vállalatok, civil szervezetek és a helyi önkormányzat igényeit figyelembe véve szükséges megfelelni az elvárásoknak. Az országon belül régiónként, de még a megyék egymásnak is komoly konkurenciát jelentenek versenyképes térség megteremtésében. Ez utóbbi kialakításában a Szolnoki Főiskolának nagyon fontos feladatai vannak gazdasági, illetve társadalmi oldalról egyaránt. Egyrészről felkutatjuk a potenciális környezeti szereplők igényeit és azokat megpróbáljuk kielégíteni. Jól képzett munkaerőt kell biztosítanunk a vállalkozások számára, melyek ezáltal versenyképesek tudnak lenni a folyamatosan változó piacon, általuk pedig az adott térség is tud fejlődni.

Tovább olvasom
Duális képzés a Szolnoki Főiskolán 2015. szeptemberétől
Módosítva: 2015.02.09 11:03

Duális képzés a Szolnoki FőiskolánAz idei felvételizők a számtalan, szakot, képzési helyet, finanszírozást érintő döntésük mellett egy újabb választás elé kerültek: hagyományos, vagy duális képzésben tanuljanak-e. Mit is jelent a duális képzés a Szolnoki Főiskolán?

Már közel két éve készülünk a duális képzési módszertan bevezetésére. Számos nemzetközi és hazai jó gyakorlatot tanulmányoztunk, tapasztalatot gyűjtöttünk, melyek eredményeként sikeresen pályáztunk négy alapképzési szakunk duális tantervének engedélyezésére. Műszaki menedzser, Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök, Pénzügy és számvitel, valamint Turizmus-vendéglátás szakjaink szeptembertől duális rendszerben is működnek.

Tovább olvasom
Az Ön adójának 1%-a nekünk sokat ér!
Módosítva: 2015.02.09 10:17

KKA 1%Kedves Oktatók, Hallgatók!
Kedves Honlap Látogatók!

A Korszerű Kereskedelemért Alapítvány 2014. évben közel 2 millió Ft támogatást és ösztöndíjat fizetett ki a hallgatók és oktatók pályázataira.
Ismert Ön előtt is a nehéz gazdasági helyzet, amely a főiskola alapítványát is érinti. Annak érdekében, hogy ebben az évben is tudjuk támogatni a hallgatókat, a TDK-t, az oktatókat, tudjunk fizetni ösztöndíjat a hallgatóinknak, kérjük, hogy az SZJA 1%-át a Korszerű Kereskedelemért  Alapítvány javára ajánlják fel.

Itt minden forint a kuratórium általi döntés alapján ellenőrizhetően a megfelelő és indokolt hallgatói, oktatói támogatásokat szolgálja.
Az elmúlt évben összesen 330.447,- Ft felajánlás volt, amit ezúton köszönünk meg támogatóinknak!

Mint ismeretes ez az adózó részéről ez nem jelent kiadást, a támogatásra felhasználható összeg szempontjából viszont nem mindegy mennyi folyik be és adható oda az arra rászorulók részére.

Az alapítvány adószáma: 19216502 –1-16.

Tovább olvasom

Gyorslinkek

Fejlesztések, projektek

Fejlesztések, projektek

Nyelvvizsgahelyeink

BGF Nyelvvizsga és Továbbképző KözpontLCCIEB Oktatási és Vizsga KözpontZöld Út szaknyelvi vizsgarendszer

A tehetség sokszínű

A tehetség sokszínű

Eseménynaptár

Következő események

INTERNATIONAL CLUB - OLASZ EST 2015. március 3. 18:00 - 21:00

Esélyegyenlőség Főiskolánkon

Esélyegyenlőség a a fogyatékossággal élő hallgatóknak

Segítségkérés:
Kádár-Csomor Judit esélyegyenlőségi koordinátor, titkár

Tiszaliget Kft.

Tiszaliget Kft. - Liget Hotel és Campus Étterem

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!