Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Kar (Szolnok) aktuális hírei

2016. 09. 30. Új kari portál veszi át a főiskolai portálrendszer szerepét

Tisztelt Kollégák, Kedves Hallgatók és Honlaplátogatók! A Szolnoki Főiskola átalakulásával az eddig üzemeltetett webportál-rendszerünknek is át kelle...

2016. 09. 30. Új kari portál veszi át a főiskolai portálrendszer szerepét

Éjjel egészen más arcát mutatja a Campus

Ezúttal is sokféle programra várják a Kutatók Éjszakáján a látogatókat Szolnokon, a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karán szeptember 30-án.  – Ez...

Éjjel egészen más arcát mutatja a Campus

Korszerű Kereskedelemért Alapítvány - Pályázati felhívás - 2016. 1. félév

A „Kiemelkedően tehetséges, szociálisan rászoruló hallgatók ösztöndíjára” pályázhatnak a II.-III. éves, nappali tagozatos hallgatók. A pályázat benyú...

Korszerű Kereskedelemért Alapítvány - Pályázati felhívás - 2016. 1. félév

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA A GAZDÁLKODÁSI KARON 2016.

2016. 09. 30. - KUTATÓK ÉJSZAKÁJA A GAZDÁLKODÁSI KARON Ugye már beírtad a naptáradba? 2016. szeptember 30-án, a hónap utolsó péntekén Kutatók Éjszaká...

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA A GAZDÁLKODÁSI KARON 2016.

Nyelvvizsga nélkül nincs diploma

Országosan a diplomamentésre jelentkezők mintegy felének sikerült idáig a diplomamentés, a Pallasz Athéné Egyetem szolnoki Gazdálkodási Karán is jó né...

Nyelvvizsga nélkül nincs diploma
2016. 09. 30. Új kari portál veszi át a főiskolai portálrendszer szerepét
Módosítva: 2016.09.28 22:09

2016. 09. 30. Új kari portál veszi át a főiskolai portálrendszer szerepétTisztelt Kollégák, Kedves Hallgatók és Honlaplátogatók!

A Szolnoki Főiskola átalakulásával az eddig üzemeltetett webportál-rendszerünknek is át kellett alakulnia, hiszen a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karának információi nem lehetnek a www.szolfportal.hu domain alatt.

2016. 09. 30-án reggel aktiválásra kerül az új – reményeink szerint minden lényeges és fontos információt magába foglaló – kari portál a http://gk.uni-pae.hu webcím alatt.

Az eddigi szervezeti egységenként önálló szolfportalos alportálok (pl. tanszékek) beépítésre kerültek az új kari portálba, így a jövőben intézményünkről szinte minden információ egy webcím alól érhető el. Lesznek azonban kivételek pl.: a TAKK alportál, a KKA alportálja illetve a pályázati fenntartású oldalak melyek elérhetősége a szolfportal domain alatt maradt. 

Tovább olvasom
2016. 09. 28-30. - könyvtári adatbázis leállás
Módosítva: 2016.09.27 12:11

2016. 09. 28-30. - könyvtári adatbázis leállásTisztelt Könyvtárhasználók!

Értesítjük Önöket, hogy 2016. szeptember 28-án 16.00 órától
2016. szeptember 30-án 9.00 óráig
a könyvtári adatbázis leállása miatt mind a négy szakkönyvtárban szünetelni fog a könyvtári katalógus használata, valamint a kölcsönzés.

Ebben az időszakban tehát nem áll módunkban könyveket kiadni, csak a dokumentumok helyben használatára, valamint visszahozatalára lesz lehetőség.

Megértésüket köszönjük!

Tovább olvasom
Éjjel egészen más arcát mutatja a Campus
Módosítva: 2016.09.26 10:09

Éjjel egészen más arcát mutatja a CampusEzúttal is sokféle programra várják a Kutatók Éjszakáján a látogatókat Szolnokon, a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karán szeptember 30-án. 

– Ezeknek a programoknak mindig megvan a maguk varázsa – mondja dr. Szabó Attila főiskolai docens, aki már 2012 óta szervezi a Kutatók Éjszakáját, kezdetben a Szolnoki Főiskolán, idén először pedig az összeolvadás és névváltás után a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karán. – A program hivatalosan este hattól kilencig tart, de még mindig tovább „tartottunk nyitva”, mert akkora volt az érdeklődés. Nekünk magunknak is érdekes olyan sokáig bent lenni, ugyanis miután beesteledett, egészen másféle arcát mutatja a Campus.

A helikopterbázis szimulátora mindig a legnépszerűbb programnak számít, várhatóan idén is nagy népszerűségnek örvend majd, tudjuk meg dr. Szabó Attilától. Hozzájuk tavaly is éjjel fél tizenegyig jöttek az érdeklődők. De sok más program is kínált érdekességet. Valamennyi jelenlévő számára érdekes jelenség volt tavaly, amikor a Tisza Táncegyüttes és a szolnoki Free Feelings Hip-Hop Tánccsoport mintegy kihívta egymást. Azaz mindkét félnek kötelező volt előadni valamit a másik stílusában. 

– Volt már ilyen produkció korábban is, megint szervezünk egy olyat, amikor egy darabot rendhagyó módon mutatunk be – folytatja a docens. – Most Az Angyalok nem sírnak című produkciót vetítjük le, a közönségnek pedig lehetősége lesz kérdezni az alkotóktól, interaktív módon, akár menet közben is. Jelen lesz Kiss József, a szolnoki Szigligeti Színház művészeti vezetője, a darab szerzője és rendezője, valamint néhány szereplője is.

Tovább olvasom
Korszerű Kereskedelemért Alapítvány - Pályázati felhívás - 2016. 1. félév
Módosítva: 2016.09.19 20:34

Korszerű Kereskedelemért Alapítvány - Pályázati felhívás - 2016. 1. félévA „Kiemelkedően tehetséges, szociálisan rászoruló hallgatók ösztöndíjára” pályázhatnak a II.-III. éves, nappali tagozatos hallgatók.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. szeptember 30. 12 óra 125-ös iroda

A pályázat feltételei: 

1. A tanulmányi eredmény az előző két félévben legalább 4,0.

2. A családban az 1 főre jutó jövedelem nem haladja meg a 93 ezer forintot.

Tovább olvasom
KUTATÓK ÉJSZAKÁJA A GAZDÁLKODÁSI KARON 2016.
Módosítva: 2016.09.21 07:43

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA A GAZDÁLKODÁSI KARON 2016.2016. 09. 30. - KUTATÓK ÉJSZAKÁJA A GAZDÁLKODÁSI KARON

Ugye már beírtad a naptáradba? 
2016. szeptember 30-án, a hónap utolsó péntekén Kutatók Éjszakája a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karán!

Rengeteg izgalmas és érdekes programmal várunk kicsiket és nagyokat egyaránt. Hozd el apát, anyát, mamát, papát, hozd a gyerekeket, ismerősöket és a szomszédokat, mert ez az este garantáltan emlékezetes lesz! 

Tovább olvasom
MODERN MÓDSZEREK AZ INFORMATIKA, MATEMATIKA ÉS FIZIKA OKTATÁSÁBAN (MINMAFI 2016)
Módosítva: 2016.07.13 15:11

PAE GAMF - MINIMAFIA Pallasz Athéné Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karán augusztus 24-én immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a MINMAFI konferencia, amelynek célja az informatika, matematika és fizika oktatás területén a középiskolákban alkalmazható korszerű módszerek és eszközök megtárgyalása.

A konferencia első részében felkért előadók tartanak előadásokat. A második részben a szekció előadások keretében várjuk azon középiskolai tanárok jelentkezését, akik szívesen tartanának egy 15-20 perces előadást saját területükről és tapasztalataikról.

A rendezvény helyszíne: Pallasz Athéné Egyetem, GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Kecskemét

Részvétel költsége: A rendezvényen történő részvétel a konferencia weblapján keresztül regisztrált középiskolai tanárok számára ingyenes.

A konferencia honlapja: http://minmafi.gamfinfo.hu

Jelentkezési határidő: 2016. július 30. 24:00.

Tovább olvasom

Gyorslinkek

Nyelvvizsgahelyeink

BGE Nyelvvizsga és Továbbképző KözpontLCCIEB Oktatási és Vizsga KözpontZöld Út szaknyelvi vizsgarendszer

Fejlesztések, projektek

Fejlesztések, projektek

Eseménynaptár

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!